Signa per la sanitat pública

 Español / English


Dels aplaudiments a les signatures: IMPLICA'T PER LA SANITAT PÚBLICA!

La pandèmia va arribar després de 10 anys de retallades, amb un sistema danyat, recursos insuficients, plantilles escasses, llistes d'espera elevades i una atenció primària molt debilitada. Així doncs, la sanitat pública es troba en un moment molt crític, però encara la podem salvar. No podem consentir que els nostres governants es quedin amb els braços plegats i, per això, és moment de passar dels aplaudiments a l'acció. Llegir més.

Recuperar i millorar la sanitat pública és a les teves mans. 

 
 


Signa aquest decàleg de mesures i digues als polítics que la salut és el primer.

  1. Demano que s’acabin les retallades i que la sanitat pública rebi els recursos econòmics i humans necessaris per recuperar-se de la pandèmia.
  2. Demano que es contracti més personal mèdic i sanitari per reduir així les llistes d’espera i rebre una atenció de més qualitat.
  3. Demano que es millorin les condicions laborals i retributives dels professionals perquè treballin amb més confort i seguretat, i no vulguin marxar a un altre territori.
  4. Demano que les mesures transformadores que necessita el sistema sanitari comptin amb l’aval dels professionals i de la ciutadania.
  5. Demano que l’atenció primària sigui reconeguda i estigui molt millor dotada de recursos i personal perquè és el pilar bàsic del sistema.
  6. Demano que la sanitat pública torni a ser accessible, amb facilitats per concertar visites i temps d’espera raonables.
  7. Demano que la relació dels pacients amb el sistema i els professionals tingui en compte la bretxa generacional, els diferents nivells d’alfabetització digital i les desigualtats socials.
  8. Demano que els professionals es puguin seguir formant per actualitzar els seus coneixements i oferir una assistència basada en la innovació i les últimes evidències científiques.  
  9. Demano que el pressupost sanitari quedi blindat perquè en el futur no hi hagi més retallades.
  10. Demano que la sanitat pública universal, transparent, gratuïta, equitativa i de qualitat sigui la prioritat de tots els mandataris públics.


La signatura de la petició implica l'acceptació de les condicions legals. Pots consultar la política de privacitat i protecció de dades aquí.

*Si ets una entitat i vols adherir-te a la campanya, envia un correu a comunicacio@metgesdecatalunya.cat amb l'assumpte "Adhesions Signa Sanitat".

Comparteix:  WhatsApp  Twitter Facebook  

Powered by Odoo